fbpx

Fredag den 8. december
Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Køb billet // DKK 290,-

Glæd jer til en kæmpe Depeche Mode-fest når Forced To Mode gæster Musikklubben Elærket i 2023!

Det er +40 år siden Depeche Mode startede deres karriere, og +40 år siden Depeche Mode afholdte deres første koncert i Danmark. +40 år med musikalske oplevelser, fantastiske tekster, nostalgi og som Devotee er musikken forevigt, helt inde under huden, og i hjertet. Nye generationer er kommet til.

Forced To Mode (DE) er i følge Devotees verdens bedste Depeche Mode tributeband, så Devotees får de bedste, i denne store anledning. Siden 2011 har Forced To Mode – et band fra Berlin leveret et passioneret show, hvor mange vil mene, at de rammer originalerne så meget man tror det er løgn. En fryd at opleve. Et energisk flot visuelt show, og med Christian og Thomas’ stemmer får du både Dave og Martins bedste sange live.

Forced To Mode er klar med en koncert med de danske devotees, så mon ikke du kan forvente hits som Just Can’t Get Enough, Personal Jesus, World In My Eyes, Try Walking In My Shoes, Never Let Me Down, Enjoy The Silence, Photographic, Somebody, I Feel You m.fl, som da de gæstede et fyldt Amager bio i ’19 eller Viften i ’22, og der blev meldt udsolgt.

Så gælder det om at klæde sig i sort, og komme med på en musikalsk tidsrejse som startede i 80’erne for mange – og få en oplevelse du sent vil glemme, og SKAL opleve! See you dressed in black!

Samarbejdspartnere