fbpx

Ring Them Bells - Support til Kellermensch

RING THEM BELLS
Forstærket besætning og ny plade på vej

Cool læderjakkerock med internationalt format. Psych-rockerne Ring Them Bells indspiller ny plade og indtager live-scenerne igen – nu i udvidet og forstærket besætning med Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis som bassist. I 2020 udgav bandet udgav det anmelderroste album ’Things That Come Slow’ med tre singler i høj rotation på P6 Beat gennem hele året, og trods lockdown nåede bandet at spille anmelderroste koncerter og endda udgive en øl opkaldt efter bandets single ’Favorite Gun’ via et stort internationalt samarbejde med Mikkeller og Warpigs Brewpub.

Ring Them Bells er allerede i gang med indspilningerne til et helt nyt album, og første single derfra udkommer i september 2021. Efter planen udgiver bandet desuden ’Things That Come Slow’ internationalt i 2021 med fokus på Tyskland, Østrig og Schweiz.

Live er Ring Them Bells en højenergisk, massiv, ja ligefrem eksplosiv oplevelse. Bandet giver alt i sig og har ry for ved hver enkelt koncert at spille som var det deres sidste. Side33 beskrev et af bandets seneste shows som ”eksplosivt, sitrende, rumsterende” og udnævnte Ring Them Bells som ”et af landets bedste LIVE bands”. Gaffa har ligeledes tidligere beskrevet en af bandets koncerter som ”enkelt, brutalt og primalt” og ”absolut respektindgydende”.

Historik:
Jakob Jørgensen fra Psyched Up Janis har nu tilsluttet sig Ring Them Bells som bassist og lægger en tung, solid bund for de fire andre bandmedlemmer: Johannes Nidam (forsanger og guitarist), Jan Johansen (guitar og vokal), Moogie Johnson (guitar/multiinstrumentalist) og Johannes Dybkjær Andersson (trommer).

Ring Them Bells har tidligere turneret Danmark og Skandinavien rundt med et væld af koncerter, lige fra support shows for navne som Woven Hand, The Damned, Danielson til festivaler som Øya Festival (Oslo), SPOT Festival, Musik i Lejet og Smukfest.

Bandet har udgivet tre plader, hvoraf debuten ligesom den nye ’Favorite Gun’-øl blev til i samarbejde med det globalt anerkendte bryggeri Mikkeller, der bryggede en specialøl, der udkom sammen med vinylen indeholdende gruppens støjende sange og en indgraveret opskrift. Bandets plader er udgivet både i Skandinavien og i USA.

Bandets lyd:
Bandets lyd er start-90’ernes britiske rockscene dyppet i et skud 60’er psychedelica. Det er Primal Scream, Ride og My Bloody Valentine, der møder Rolling Stones, The Stooges og The Byrds. Bandets sprængfarlige rock n roll rummer stærke omkvæd og hooks samt elementer af vintage soul og gospel – som alt sammen understøtter den syrede storytelling i forsanger Johannes Nidams tekster.