fbpx

Musikklubben Elværket Info om Covid-19

Pga. omstændighederne omkring Covid-19 og alle de restriktioner, der følger med, så bliver det en noget anderledes oplevelse, end vi plejer. Koncerter hos Musikklubben Elværket er siddende, indtil eventuelle nye retningslinjer ser dagens lys. Vi skal jo som spillested, efterleve kvadratmeter- og afstandskrav og med disse krav har vi plads til max 150 siddende gæster til vores koncerter på Elværket. På Højen – de gamle tennishaller kan der være 330 siddende gæster.

Hvad betyder det for din koncert

Vi regner med, at kunne gennemføre alle koncerter fremadrettet. Vi er selvfølgelig også i dialog med artisterne, om koncerten kan gennemføres under de nuværende forhold. Man kan altid se mere på www.musik-klubben.dk og følge med på vores sociale medier – Facebook og Instagram. Skriv til os, så svarer vi så hurtigt vi kan.

Hvis der sker store ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato, vil du som billetkøber få direkte besked på mail, og vi melder det også ud på vores sociale medier.

Allerede købte billetter er stadig gyldige. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Musikklubben Elværket har til alle koncerter unummererede siddepladser.

Billetter til den oprindelige koncert er fortsat gyldige, men vil du gerne have en billet med den korrekte dato påtrykt, så kan du på din profil hos Ticketmaster altid finde en ny version af dine billetter.

Når du ankommer til Elværket / De gamle tennishaller

For at få lov til at genåbne Musikklubben Elværket for koncerter, er der fremsat en række restriktioner fra regeringens side. Vi skal nemlig forsat passe på hinanden, så derfor skal du fremvise et negativt coronapas for at komme til koncert hos os. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år. Det betyder, at du skal kunne fremvise et af følgende:

  • Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget).
  • Et gyldigt vaccinationspas (vaccinationspasset er gyldigt fra 14 dage efter modtagelse af 1. vaccine-stik. Dit Coronapas kan være digitalt på din smartphone eller i papirformat.


Dit Coronapas kan være digitalt på din smartphone eller i papirformat.

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som coronapasset er udstedt til.

Kravet om coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Bør du ikke få foretaget tests opfordrer vi dig til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for at få instrukser til, hvordan du skal agere under koncert hos Musikklubben.
Når du henvender dig, vil vi bede dig fortælle os hvilken koncert du har billet til. Dette skal ske senest 24 timer før koncertstart.

Når du ankommer, vil du blive billetteret foran hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, at du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent på dem udenfor, ellers kommer I ikke til at sidde sammen. Husk at købe jeres drikkevarer inden I bliver anvist jeres siddepladser, når koncerten starter, lukker baren.

For at minimere enhver risiko for smitte, vil Musikklubbens garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, (husk at købe drikkelse), vil I blive mødt af en frivillig crew, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér de frivilliges anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand imellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at på toilettet under hele dit besøg hos Musikklubben Elværket. Det er ikke tilladt at tage ophold i foyer-området eller baren. Når du har været på toilettet, bedes du gå direkte tilbage til din plads. Husk at holde afstand, som vil fremgå af skiltning. Crew vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer på toiletter ad gangen.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi beder ligeledes alle publikummer, om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved, at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring hos Musikklubben Elværket, og der er god mulighed for at vaske hænder på toilettet.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, og nogle ting vil måskel tage lidt længere tid end det plejer.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, på vores pragtfulde spillested igen!

Billetter til flyttede koncerter hos Musikklubben Elværket kan anvendes ved ny koncertdato eller billetter kan refunderes via Ticketmaster. Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere. Husk man har 14 dage efter modtagelse af mail fra Ticketmaster til refundering, derefter kan det ikke lade sig gøre.

Har du billet til et af vores berørte arrangementer, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.

Vi opfordrer til, at du – hvis du kan deltage i koncerten på den nye dato – beholder dine billetter. På den måde hjælper du både dit lokale spillested og artisten i en svær tid. Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

Spillesteder i hele landet opfordrer til, at du beholder din billet til de udskudte koncerter.


Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Vi kan stadig kontaktes på telefon og mail.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – og så glæder vi os til at se jer igen på alle vores spillesteder!

Samarbejdspartnere