fbpx

Musikklubben Elværket Info om Covid-19

Et forår som sluttede trist med nedlukning osv. Men når det er sagt, så glæder vi os til at starte efterårs sæsonen op og komme i gang igen. Pga. Covid-19 omstændighederne og alle de restriktioner der følger med, så bliver det en noget anderledes oplevelse, end vi plejer. Koncerter hos Musikklubben Elværket bliver siddende fremover, indtil eventuelle nye retningslinjer ser dagens lys. Vi skal jo som spillested, efterleve kvadratermeter- og afstandskrav og med disse krav har vi plads til max 150 siddende gæster til vores koncerter på Elværket. På Højen – de gamle tennishaller kan der være 330 siddende gæster.

Hvad betyder det for din koncert

Vi regner med, at kunne gennemføre alle koncerter i efteråret. Vi er selvfølgelig også i dialog med artisterne, om koncerten kan gennemføres under de nuværende forhold. Man kan altid se mere på www.musik-klubben.dk og følge med på vores sociale medier – Facebook og Instagram. Skriv til os, så svare vi så hurtigt vi kan.

Hvis der sker store ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato, vil du som billetkøber få direkte besked på mail, og vi melder det også ud på vores sociale medier.

Allerede købte billetter er stadig gyldige. Var koncerten oprindeligt solgt som stående, vil din billet automatisk blive konverteret til siddende. Musikklubben Elværket har til alle koncerter unummererede siddepladser.

Når du ankommer til Elværket / De gamle tennishaller

Når du ankommer, vil du blive billetteret foran hovedindgangen og al kø hertil vil foregå udendørs. Husk at holde afstand til dine medpublikummer. Vi anbefaler, du kommer i god tid og har dine billetter klar, så vi kan minimere kødannelse. Vi opfordrer til, at hele selskabet ankommer på samme tid – mangler I en eller flere personer, så vent på dem udenfor, ellers kommer I ikke til at sidde sammen. Husk at købe jeres drikkevarer inden i bliver anvist jeres siddepladser, når koncerten starter, lukker baren.

For at minimere enhver risiko for smitte, vil Musikklubbens garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.

Når I har fået scannet jeres billetter, (husk at købe drikkelse), vil I blive mødt af en frivillig crew, som vil anvise dig og dit selskab siddepladser. Gå derfor ikke ind i salen på egen hånd, og respektér de frivilliges anvisning. Selvom der er andre ledige pladser i salen, skal I forblive på de anviste pladser hele koncerten igennem. Dette er for at sikre god og sikker afstand mellem vores gæster. Når I er blevet tildelt pladser, vil det desværre ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet – så vil I sidde sammen, så sørg for at ankomme sammen.

 

Under koncerten

Koncerterne er siddende. Vi henstiller til, at al unødig færden begrænses. Det er tilladt at på toilettet under hele dit besøg hos Musikklubben Elværket. Det er ikke tilladt at tage ophold i Foyer området eller baren. Når du har været på toilettet, bedes du gå direkte tilbage til din plads. Husk at holde afstand, som vil fremgå af skiltning. Crew vil hjælpe til med at sikre, at der kun er det tilladte antal publikummer på toiletter ad gangen.

Efter koncerten

Når koncerten er slut, vil der blive åbnet flere døre til udgang.

Tryg koncert for alle

Vi beder ligeledes alle publikummer, om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved, at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, særligt at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne. Hertil beder vi om, at man hoster og nyser i ærmet samt begrænser råb og sang.

Vi gennemfører vores koncerter efter myndighedernes anvisninger, for at give en tryg oplevelse for alle publikummer, frivillige og artister. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring før, under og efter koncerterne. Der vil være håndsprit til rådighed rundt omkring hos Musikklubben Elværket, og der er god mulighed for at vaske hænder på toilettet.

Vi er rigtig godt forberedt og klar til at tage godt imod jer. Vi håber også på jeres forståelse og tålmodighed, da det er en ny virkelighed for os, og nogle ting måske vil tage lidt længere tid end det plejer.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, på vores pragtfulde spillested igen!

 

Billetter til flyttede koncerter hos Musikklubben Elværket kan anvendes ved ny koncertdato eller billetter kan refunderes via Ticketmaster Der vil blive sendt mail om retningslinjer vedr. dette ud til alle berørte billetkøbere.

Har du billet til et af vores berørte arrangementer, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for at finde frem til de bedste løsninger for alle.

Vi opfordrer til, at du – hvis du kan deltage i koncerten på den nye dato – beholder dine billetter. På den måde hjælper du både dit lokale spillested og artisten i en svær tid. Læs mere om den landsdækkende kampagne #BeholdDinBillet på hjemmesiden for spillesteder og festivalers interesseorganisation, “Dansk Live”, lige her.

Spillesteder i hele landet opfordrer til, at du beholder din billet til de udskudte koncerter.


Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Vi kan stadig kontaktes på telefon og mail.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – og så glæder vi os til at se jer igen på alle vores spillesteder!

Samarbejdspartnere