fbpx

Musikklubben Elværket Info om Covid-19

Der er krav om, at gæster benytter mundbind eller visir når de står op hos Musikklubben Elværket- under koncerter skal publikum sidde på deres anviste plads.

Der er krav om forevisning af et gyldigt coronapas for at kunne få adgang hos Musikklubben Elværket.

Reglerne omkring gyldigheden af coronapas er opdateret pr. 17. januar 2022.

De nye regler, som er gældende lyder således:

 

"Du kan få et coronapas, hvis du er vaccineret, hvis du er tidligere smittet (inden for de seneste fem måneder) eller testet negativ med en PCR-test der er højst 72 timer gammel og for hurtigtest (antigentest) der er højst 48 timer gammel.

Når du har gennemført dit primære vaccinationsforløb vil dit coronapas for personer over 18 år være gyldigt fem måneder frem. Kræver et vaccinationsforløb mod covid-19 to doser, anses det primære vaccinationsforløb for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis. Kræver vaccinationsforløbet alene én dosis, anses det for gennemført 14 dage efter denne ene dosis.

Ved revaccination bliver coronapasset herefter gyldigt igen."

 

Kravet om coronapas gælder for alle gæster, som er fyldt 15 år, og som ikke kan fremvise dokumentation for fritagelse for kravet om test. Dokumentation for fritagelse for kravet om testning kan fås hos Borgerservice. Se mere om dokumentation her.

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via testsvar på sms, udskrifter mv.
Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til indehaverens medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.

Dokumentation for coronapas kan også ske ved brug af appen Coronapas, hvor skærmen viser "gyldigt i Danmark" kombineret med bevægelige elementer, eller ved scanning af QR-koden i appen, hvor skærmen viser "gyldigt i Danmark", samt ved sundhedsmyndighedernes app ”MinSundhed” med bevægelige elementer, der beskytter mod kopiering fra appen. Ved brug af en af disse apps er der ikke krav om fremvisning af ID.

(Kilde: https://coronasmitte.dk/ ; http://kum.dk)

App'en coronapas kan hentes til din smartphone via nedenstående links:

    

    Appstore lrg f1786f8eaca1858a7657fd38f5c6b0fe2c3f5cf3ea4af0a25d95b9d56f7ca3cf

 


Hvad betyder det for din koncert

Vi håber på - og regner med, at alle fremtidige koncerter gennemføres som annonceret her på hjemmesiden samt på vores Facebookside.

Hvis der sker store ændringer for koncerten – eksempelvis flytning til en ny dato eller aflysning, vil du som billetkøber få direkte besked på mail, og vi melder det også ud på vores sociale medier.

Havde du købt billet til en af de udsatte koncerter, så har du haft mulighed for at få billetten refunderet - har du valgt at beholde din billet, så er den overført til den nye koncertdato.
Billetter til den oprindelige koncert er fortsat gyldige, men vil du gerne have en billet med den korrekte dato påtrykt, så kan du på din profil hos Ticketmaster altid finde en ny version af dine billetter.

 


Tryg koncert for alle

Vi vil løbende følge situationen og informere via vores hjemmeside og Facebookside.

Vi kan stadig kontaktes på telefon og mail.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste – og så glæder vi os til at se jer igen på Elværket i Holbæk.

Samarbejdspartnere