fbpx

Bliv del af en succes!

Har du lyst til at være med til at lave fede koncerter i hyggelige rammer og samtidig blive påskønnet for din indsats...? Så er du havnet på de rette sider!

I Musikklubben har vi et foreningsliv, der er værd at gå langt efter - det er der faktisk mange af os, der allerede gør!

Skriv allerede nu til vores "FrivilligTeam" på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør hvordan du kan blive en del af vores succes og få mange gode oplevelser i godt selskab.

"Crew"

Bliv "crew" til koncerter
Er du nysgerrig på koncertproduktion og kan lide at bygge, konstruere og skabe spændende rammer for gode koncertoplevelser? Eller har du mod på at stille op og sikre publikums velfærd under arrangementet? Så er vores "crew" lige noget for dig... Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere.

Læs mere …

"Jobber"

Oplevelser i bar, garderobe og indgang
Hos os kan du blive frivillig "jobber" og dele mange hyggelige aftener i godt selskab. Vi lægger vægt på at det skal være rart og hyggeligt at yde en indsats - og stemningen er god.

Læs mere …

Samarbejdspartnere