fbpx

Har du lyst til at være med til at lave fede koncerter i hyggelige rammer og samtidig blive påskønnet for din indsats...? Så er du havnet på de rette sider!

I Musikklubben har vi et foreningsliv, der er værd at gå langt efter - det er der faktisk mange af os, der allerede gør!

Skriv allerede nu til vores "FrivilligTeam" på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør hvordan du kan blive en del af vores succes og få mange gode oplevelser i godt selskab.

Bliv "crew" til koncerter
Er du nysgerrig på koncertproduktion og kan lide at bygge, konstruere og skabe spændende rammer for gode koncertoplevelser, og har du mod på at stille op og sikre publikums velfærd under arrangementet? Så er vores "crew" lige noget for dig... Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere.

Bliv "kok" til koncerter
Brænder du for madlavning?
Så er det måske her du har lyst til at melde dig, og blive en del af det frivillige team, der laver mad til Musikklubbens gæstebands. Som kok, laver du mad i husets køkken til et sted ml 4-12 personer alt efter hvor stort et band med crew er. Det kan være, der er enkelt vegetarer eller veganere, men ellers sætter de pris på et hjemmelavet sundt og nærende måltid mad. Du planlægger selv menu og sørger for at handle ind, så du har lige hvad du skal bruge.

Oplevelser i bar, garderobe og indgang

Lige pt søger vi IKKE flere frivillige til bar, garderobe og indgang.


Hos os kan du blive frivillig "jobber" og dele mange hyggelige aftener i godt selskab. Vi lægger vægt på at det skal være rart og hyggeligt at yde en indsats - og stemningen er god.

Samarbejdspartnere