fbpx

Elles Bailey   //   fre 4/10

Køb billet // DKK 190,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Man siger at man har hele livet til at skrive sit første album og med et blink med øjet, har man skrevet sit andet. Elles Bailey vinder på begge måder og har fulgt op på den massive succes efter albummet Wildlife, med det stærkt sælgende nye album Road I Call Home.

”Wildfire was written over five years,” fortæller Elles, “Road I Call Home was written over one. It tells the story of touring Wildfire, and how my life has changed since. I feel it delves deeper, and deals with loss, love, anger, determination and life on the road, with more than 200 gigs under my belt and many miles travelled.” 

Ligesom hendes tidligere album, er Road I Call Home spækket med sange skrevet i samarbejde med velkendte sangskrivere og artister, bl.a. den britiske ’Hit-making legend’ og ’Ivor Novello Award winner’ Roger Cook, Bobby Wood og Dan Auerbach på det infektiøse ’Little Piece of Heaven’.

Albummet blev udgivet den 8. marts og røg direkte ind på toppen af ’Amazon Blues Charts’ og derudover også ind på 13. pladsen på ’Official UK Country Charts’ og trækker stadig masser af 5-stjerners anmeldelser, samt masser af streams på radiostationer både i Storbritannien, men også i Europa.
Albummet har allerede opnået 500.000 streams på Spotify (de totale streams løber op i millioner) og figurerer på mange playlister. Elles har i øjeblikket 50.000 månedlige lyttere, alene på Spotify. 

Udover at være en internationalt turnerende artist som spiller udsolgte koncerter over hele verden, er Elles selvbevidst ”Do It Yourself” artist. Med hårdt arbejde er det lykkedes hende at bryde igennem. Hun er suset forbi større artister og har lært hvad det vil sige at være musiker i dag. Hendes arbejde er etisk, både når hun er på vejene, men også til hendes koncerter.

Det kommer ikke som en overraskelse at 2019 er fuld af koncerter, og til oktober slår hun endda vejen forbi Danmark. Tag med! En skøn aften med musikalsk venskab er i vente.