fbpx

ANDEN bringer ud   //   fre 31/5   [UDSOLGT]

UDSOLGT - Kl. 18:30 // DKK 410,-

UDSOLGT - Kl. 21:30 // DKK 410,-

Døre: 17:30 & 20:45  //  Show: 18:30 & 21:30
Kategori: Siddende

Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

Læs mere …

Sømændene   //   lør 8/6

BEMÆRK: DER ER GRATIS ADGANG, SÅ KOM I GOD TID FOR AT SIKRE DIN PLADS I SALEN!

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Læs mere …

Elles Bailey   //   fre 4/10

Køb billet // DKK 190,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

They say you get a lifetime to write your first album & the blink of an eye to make your second. Elles Bailey wins either way, and she’s followed up the widespread success of Wildfire with the stunningly mature and highly personal synopsis of a year that changed her life with the no.1 selling brand new album 'Road I Call Home'.

Læs mere …

The Savage Rose   //   lør 2/11

Køb billet // DKK 375,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Danmark har fostret mange store stemmer, men en af de mest ikoniske sangerinder vi har, må siges at være Annisette Koppel. Til efteråret er Annisette sammen med The Savage Rose, tilbage på landets spillesteder, når de tager på Danmarkstourné i oktober og november. 

Læs mere …

KESI   //   fre 8/11

Køb billet // DKK 275,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

KESI tager på efterårstourné rundt i hele DK! 

Siden kæmpehittet “Søvnløs” i 2014, der positionerede Kesi som et af de mest lovende nye navne indenfor dansk hiphop, har han leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, “Følelsen” og ”Su Casa” feat. Gilli, har han i dag markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

Læs mere …

Clara  //   fre 15/11

Køb billet // DKK 175,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Clara har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af sit debutalbum i august sidste år. Til efteråret tager hun på en større efterårs-turné, og hun kommer landet rundt.

Læs mere …

Nicklas Sahl   //   fre 13/12

Køb billet // DKK 225,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Med hitsinglerne ’Hero’, ’Planets’ og ’New Eyes’, er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger.

Læs mere …