Øvrige spørgsmål

Billetten er væk?!

Hvis du har mistet din billet eller på anden vis ikke kan udskrive print-selv billetten, så er "skaden" ikke så stor. Du skal kontakte Billetlugen, hvor du har købt billetten. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på tlf. +45 70 263 267 mandag - torsdag kl. 10-17 samt fredag kl. 10 - 15.30.

Skal jeg være medlem?

Nej, det er ikke nødvendigt at være medlem af Musikklubben Elværket for at komme ind til et af vores arrangementer. Men... det kan være en rigtig god ide!

Som medlem får du en række rettigheder og fordele udover at du bakker op om et fantastisk spillested. Se hvordan du bliver medlem her...

Hvor gammel skal man være?

Tja, det kommer an på til hvad...? Vi følger lovgivningen, så du skal være 18 år for at kunne købe alkohol i baren, men ellers har vi ingen restriktioner.

Alle er velkomne i Musikklubben, men vi anbefaler, at børn under 13 år tager en voksen med til koncert. Generelt oplever vi en meget stor aldersspredning til vores forskellige arrangementer, og det er nok ingen overdrivelse, når vi påstår, at Musikklubben er et "rigtig godt sted" at komme - uanset alder!

Kan jeg få siddeplads?

Ja, men kun hvis koncerten er annonceret som "siddende". Til "siddende koncerter" har vi opstillet stolerækker med unummererede pladser til alle publikummer.

Til "stående koncerter" har vi ikke løst inventar som f.eks. stole opstillet i salen. Det sker af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du er dårligt gående eller ikke har det godt med at stå op under en hel koncert, må vi henvise til vores "siddende koncerter".

Kan handicaphjælpere komme ind?

Ja, det kan de naturligvis. Men I skal begge have en billet.

Vi afregner med artisten for hver enklelt deltager til koncerten, og samtidig skal vi overholde stedets "brandtal". Derfor tæller hver enkelt person, som vi lukker ind, med i regnskabet.

På Elværket har vi fine adgangsforhold, og vi er også meget gerne behjælpelige med at finde/yde den rette hjælp, så også du kan få en god koncert oplevelse! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til Anja madsen på +45 20 85 05 35.

Kan jeg også blive "frivillig"?

Ja... og det er slet ikke svært! Vi har ganske vist en del frivillige, som alle er ivrige efter at give en hånd med, men vi har sikkert også brug for dig.

Du skal blot fortælle os, at du faktisk er interesseret. Så skal vi nok tage godt imod dig. Du kan læse mere om hvad og hvordan på:

Bliv aktiv

 

Hvor kan jeg ellers få hjælp?

Hvis du ikke har fundet svaret på dine spørgsmål her på hjemmesiden, så tøv ikke med at kontakte os! Vi vender altid tilbage hurtigst muligt (som regel samme dag). Skriv eller ring til formand Anja Madsen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   //   +45 20 85 05 35