Die Herren   //   tirs 26/12

Køb billet // DKK 200,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herrenkoncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension! 

Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystalisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår.

Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!

”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig.

Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af!

Det bliver en ”Klasse”-fest – En ”U2-WeltKlasse”-fest