Michael Falch & Dét Band   //   lør 11/3

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

MICHAEL FALCH & DÉT BAND, som en anmelder har døbt ”rocklandsholdet”, er klar til en rocktur rundt i landet, når de i marts 2017 besøger en stribe af landets bedste kulturhuse. Det sker i forlængelse af udgivelsen af det nye album “PLUDSELIG ALTING SAMTIDIG” den 11. november. Efter det DMA-vindende soloalbum "Sommeren kom ny tilbage" fra 2013, det storsælgende greatest-album "Hånden på hjertet" fra 2014 og sidste års succesrige KrebsFalch-projekt er den inspirerede Michael Falch allerede nu klar med nye sange i eget navn. Turnéen i marts bliver rockkoncerter for stående publikum. 

Læs mere...

Rasmus Walter   //   lør 18/3

Køb billet // DKK 270,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Stående

Rasmus Walter er pt. i studiet for at færdiggøre sit fjerde solo album.

Rasmus Walter, som står bag de sidste års store hits ”Dybt Vand”, ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, og ”På En Dag Som I Dag”, er ude med 1. singlen ”Løber” fra det nye album. 2. single udgives i september, og det nye album, der har fået titlen “Himmelflugt”,  udkommer til november 2016.

Læs mere...

L.O.C., Marwan & Emil Stabil   //   tors 6/4

Køb billet // DKK 245,-

Bemærk tidspunkt

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Stående

For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen ”KUN ÉN AFTEN”. 
L.O.C., Marwan og Emil Stabil rammer kun 9 spillesteder.  
Turnéen vil bl.a. byde på en tur ned i L.O.C. arkiverne, hvor man kan høre numre han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.  

Læs mere...

Sanne Salomonsen   //   lør 8/4

Køb billet // DKK 315,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Efter fem år dedikeret til tour, musikalske genfortolkninger af sine klassikere og sågar en medvirken i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman, er Sanne Salomonsen nu klar med ny musik. “Solskin Efter Regn” er første single fra det kommende album. 

Læs mere...

Queen Machine   //   fre 14/4

Køb billet // DKK 270,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’. 

Læs mere...

Nabiha   //   lør 29/4

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017. 

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

Læs mere...