Hjalmer   //   fre 23/2

Køb billet // DKK 160,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Nu er tiden inde. Fredag d. 13. oktober udkom debut EP’en ”Skabt til At Være Ung” fra Danmarks nye store sangskrivertalent Hjalmer.

Den 22-årige fynbo Hjalmer debuterede i februar måned i år, og siden har der været fart over feltet. Hjalmer smed guitaren om på ryggen og flyttede til København for at arbejde benhårdt og målrettet med musikken.

Læs mere...

Caroline Henderson   //   lør 3/3

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere og komponister, når hun i foråret 2018 gæster en række koncertsale landet over.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til 2018, hvor Caroline Henderson giver koncerter rundt i Danmark. Til koncerterne inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.

Læs mere...

Poul Krebs   //   tirs 6/3

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

-Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie – og har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne. 

-Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter.

Læs mere...

Peter Sommer   //   fre 30/3

Køb billet // DKK 230,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

PETER SOMMER & TIGGERNE gjorde i starten af 2017 lidt af et comeback. Med udgangspunkt i de statuetmagnetiske album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE spillede bandet 3 udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus. Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt! 

Læs mere...

Benal   //   lør 7/4

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han mens han ser ked ud af det. 

Læs mere...

HUSH   //   fre 11/5   [UDSOLGT]

UDSOLGT // DKK 220,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018 hvor gruppen tager på en omfattende turné.

Læs mere...