L.O.C., Marwan & Emil Stabil   //   tors 6/4   [UDSOLGT]

Udsolgt // DKK 245,-

Bemærk tidspunkt

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Stående

For første gang nogensinde er det lykkedes at samle tre generationer fra landets nummer ét leverandør af rap og hip hop, Aarhus V, til en turné der har fået titlen ”KUN ÉN AFTEN”. 
L.O.C., Marwan og Emil Stabil rammer kun 9 spillesteder.  
Turnéen vil bl.a. byde på en tur ned i L.O.C. arkiverne, hvor man kan høre numre han aldrig har performet live før, album outtakes, ikke-udgivet materiale, B-sider og andre sjældenheder.  

Læs mere...

Sanne Salomonsen   //   lør 8/4

Køb billet // DKK 315,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Efter fem år dedikeret til tour, musikalske genfortolkninger af sine klassikere og sågar en medvirken i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman, er Sanne Salomonsen nu klar med ny musik. “Solskin Efter Regn” er første single fra det kommende album. 

Læs mere...

Queen Machine   //   fre 14/4   [UDSOLGT]

Udsolgt // DKK 270,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Queen Machine skruer igen op for musikalsk vellyst og visuelle effekter i en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers. Fra storladne megahits som ’We Will Rock You’ og ’I Want To Break Free’ over de følelsesladede ballader som ’Somebody To Love’ til dem, der bare skal være der, som ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’. 

Læs mere...

Nabiha   //   lør 30/9

BEMÆRK NY DATO

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

"Da Nabiha for tiden bruger al sin tid & energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har vi valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget. Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band, og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.

 

Læs mere...

Suspekt   //   fre 10/11

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Suspekt står stærkere end nogensinde

Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, udgav deres sjette album den 17. februar 2017, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.

Læs mere...

Jonah Blacksmith   //   fre 8/12

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden support-tour (m. Allan Olsen) bød efteråret på færdiggørelse af det nye album, som ramte gaden d. 30. januar. 

Læs mere...