Die Herren   //   tirs 26/12

Køb billet // DKK 200,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herrenkoncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension! 

Læs mere...

Aura   //   lør 20/1

Køb billet // DKK 250,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

'Cant' Steal the Music' er titlen på det længe ventede tredje album med Aura. Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Læs mere...

Burhan G   //   lør 17/2   [UDSOLGT]

UDSOLGT // DKK 295,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

Burhan G tager på en omfattende turné sammen med sit hold bestående af 3 musikere og to korsangere. Det bliver nogle intense koncerter hvor publikum får Burhan G helt tæt på. Efterhånden er det en lang række af hits Burhan G har i rygsækken og de bliver alle sammen præsenteret for publikummet med opbakning fra hans to fantastiske korsangerinder Caroline Franceska og Amanda Vium.

Læs mere...

Hjalmer   //   fre 23/2

Køb billet // DKK 160,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Nu er tiden inde. Fredag d. 13. oktober udkom debut EP’en ”Skabt til At Være Ung” fra Danmarks nye store sangskrivertalent Hjalmer.

Den 22-årige fynbo Hjalmer debuterede i februar måned i år, og siden har der været fart over feltet. Hjalmer smed guitaren om på ryggen og flyttede til København for at arbejde benhårdt og målrettet med musikken.

Læs mere...

Caroline Henderson   //   lør 3/3

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

Danmarks ypperste jazzstemme har samlet cremen af danske musikere og komponister, når hun i foråret 2018 gæster en række koncertsale landet over.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til 2018, hvor Caroline Henderson giver koncerter rundt i Danmark. Til koncerterne inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.

Læs mere...

Poul Krebs   //   tirs 6/3

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

-Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie – og har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne. 

-Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter.

Læs mere...

Peter Sommer   //   fre 30/3

Køb billet // DKK 230,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

PETER SOMMER & TIGGERNE gjorde i starten af 2017 lidt af et comeback. Med udgangspunkt i de statuetmagnetiske album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE spillede bandet 3 udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus. Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt! 

Læs mere...

Benal   //   lør 7/4

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han mens han ser ked ud af det. 

Læs mere...

Turboweekend   //   lør 5/5

Køb billet // DKK 220,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015. 

Læs mere...

HUSH   //   fre 11/5

Køb billet // DKK 220,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018 hvor gruppen tager på en omfattende turné.

Læs mere...