The boy that got away   //   lør 9/9

Køb billet // DKK 100,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. 

Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front. 

Læs mere...

Nabiha   //   fre 6/10

OBS: NY DATO

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

"Da Nabiha for tiden bruger al sin tid & energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har vi valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget. Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band, og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.

 

Læs mere...

Infernal   //   lør 4/11

Køb billet // DKK 270,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

#INFERNALRIVERPISSETNED

 20 år med hits og den vildeste Kalinka fest

 En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed. Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det #InfernalRiverPissetNed tour. Det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt. 

Læs mere...

Suspekt   //   fre 10/11

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Suspekt står stærkere end nogensinde

Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, udgav deres sjette album den 17. februar 2017, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.

Læs mere...

Jonah Blacksmith   //   fre 8/12

Køb billet // DKK 195,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden support-tour (m. Allan Olsen) bød efteråret på færdiggørelse af det nye album, som ramte gaden d. 30. januar. 

Læs mere...