HUSH   //   fre 11/5   [UDSOLGT]

UDSOLGT // DKK 220,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018 hvor gruppen tager på en omfattende turné.

Læs mere...

Turboweekend   //   lør 19/5

Fri entré

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015. 

Læs mere...

Madsen, Møller & From - Akustisk   //   lør 6/10

Køb billet // DKK 300,-

Døre: 19:00  //  Koncert: 20:00
Kategori: Siddende

Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.
Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2018 igen på landevejen - tilbage i ’stærkeste startopstilling’.

Læs mere...

Jonah Blacksmith - Filmkoncert 2018   //   fre 26/10

Køb billet // DKK 245,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Hvad er en Jonah Blacksmith Filmkoncert? Det er mødet mellem den håndspillede live-musik og en dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv. Den symbiotiske vekselvirkning mellem filmmediet og den traditionelle, stående koncertform er et hjertegribende foretagende, der så at sige spiller på alle strenge. Er man til koncert, eller er man i biffen? Ja, hvis man ellers undlader biografmørkets bløde stole må det korte svar være: begge dele, og mere til; en Jonah Blacksmith Filmkoncert er ganske enkelt en audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige.

Læs mere...

Magtens Korridorer   //   fre 2/11

Køb billet // DKK 300,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Hvordan mon et døgn ser ud for Magtens Korridorer, et af Danmarks bedste og mest rutinerede rockbands?

Svaret kan man finde på gruppens syvende studiealbum, Halvt til Helt, hvor de varierede og lækkert lydende sange bevæger sig gennem 24 timer fra morgen til morgen for nogle navnløse personer i en by, der får lov at forblive anonym.

En tematisk udfordring eller et dogme, Magtens Korridorer selv fandt på en tilfældig dag i turnebussen. Og som nu er blevet til en usædvanlig helstøbt og inspireret enhed af 11 friske og forskellige sange, produceret af henholdsvis Søren Mikkelsen, Jacob Hansen og bandet selv.

Læs mere...

Rasmus Walter   //   fre 9/11

Køb billet // DKK 275,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Med fire soloalbum i ryggen, og ny musik på vej tager Rasmus Walter på hans første indendørs tour i næsten 2 år.
Rasmus optrådte sidste sommer på få udvalgte festivaler da alt hans tid har været brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet løbende hen mod tourstart.

Læs mere...

L.O.C.   //   lør 24/11

Køb billet // DKK 325,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

I kølvandet på rygterne om nyt L.O.C.-materiale har rapperen netop annonceret en landsdækkende spillestedsturné, som løber hele november måned og strækker sig fra Helsingør i øst til Esbjerg i vest.

Læs mere...

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2018   //   fre 14/12

Køb billet // DKK 295,-

Døre: 20:00  //  Koncert: 21:00
Kategori: Stående

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2018 igen tager på juleturne med 'Christmas Gospel'. Det er de store julesange i swingenede gospel versioner, blues og rock'n roll - liv og glade dage - lige præcis som Anders aller bedst kan lide det!

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Læs mere...